Tidig måndag

Det som verkligen stör mig är när man sitter på pendeln i dom där upphöjda sätena och tåget är väldigt tomt och så ska någon komma och sätta sig bredvid fast på andra sidan gången. Har varit med om det mesta när män kommer och sätter sig så blir lika misstänksam varje gång. I nio fall av tio är personen skum på något sätt . Men nog om det idag är det måndag fast det känns som söndag , det är det iof. Jag jobbar fm och slutar vid 15 Tjoho :-) Jag kommer på mig själv med att ha en alltför personligt relation till mitt jobb , det måste jag arbeta med . För eftersom det finns jobbiga kollegor måste jag påminna mig själv om att det är pga jobbet dom är som dom är och att det inte är emot mig personligen. Något att påminna sig själv om när någon är idiot :-)

Matlådor

Igår tror jag nog att jag blev tokig på riktigt :-) Det har aldrig hänt förr men igår lagade jag mat och gjorde iordning 5 matlådor och fem små burkar med sallad inför min arbetsvecka ! Det kan jag säga har aldrig hänt förr , två av matlådorna slängdes i frysen. Så denna vecka kommer min middag bestå av fullkornsris stekt kyckling majs och currysås. Enklast möjliga och förutom pulversåsen bara nyttigt ! Salladen består av babyspenat några små tomater och några skivor gul paprika. Det här trodde jag inte om mig bra jobbat till mig !!!

Lavendeldoft

Personlig utvecklig på egen hand? Går det? En påbörjad resa, förhoppningsvis till det bättre, andligt, psykiskt och fysiskt.

RSS 2.0