Varför ?

När mina finnar i ansiktet börjat läka , river jag sönder en av dom på hakan så det blir ett blödande sår och ful sårskorpa , som är svårt att täcka över. Okej jag ska få min mens snart men igår bröt jag ihop pga detta. Kanske för att det är samma visa varje gång. Så fort mitt ansikte börjar bli fritt från finnar , så hittar jag något att klämma och vips har det börjat om. Det är som ett sjukt beroende , dom där pormaskarna hatar jag dom ser nog inte andra men för mig är dom väldig stora. Men andra veckan i mars ska jag på middag och det får peppa mig jag vill ju vara fin då utan en fet kaka i ansiktet. Jag vet inte varför jag misshandlar mig själv kanske för att oavsett hur jag tvättar ansiktet eller kör scrub jag får finnar ändå. Kanske känner jag att det är ingen idé att ens försöka mera för att det ändå alltid failar ? Eller känner jag mig inte värd ett fint ansikte ? Något knas är det eftersom det alltid slutar på samma sätt . :-(

High five till mig !

Jag är en väldigt morgontrött person och ofta kommit en kvart sent till jobbet men på senare tid har jag kommit i tid. Jag har även kommit upp i bra tid så jag slipper stressa en del mornar hinner jag med lite morgonyoga. Jag verkar just nu ha vunnit kampen mot mina finnar jag torkar av ansiktet med olivolja och baddar röda utslag med alsolsprit vilket fungerar jättebra de torkar ut direkt. Jag har även börjat smörja in händerna med kokosolja dom blir verkligen jättemjuka och till natten smörjer jag in mina fötter och drar på mig raggsockor. Rekommenderas!!! :-) Jag har även bestämt mig för att sluta med socker vilket inte alls är helt lätt men skam den som ger sig ! Ha en riktigt härlig torsdag !

Ingen yoga och besök

Har mina föräldrar på besök dom kommer över emellanåt och stannar ett par veckor vilket är mysigt :-) Kylskåp och frys blir fyllda :-) Att ha mammas lasagne i frysen delad i portionsbitar är guld jag är så tacksam ! Jag har ätit bra dragit ner på sockret men finnas fortsätter att dyka upp så det är dels rökningen främst som jag ska sluta med för att se men tror det också är det billiga skit pudret från HM deras eget märke det blir en ond cirkel jag använder det för att täcka över finnar men det gör nog så jag får nya. Saknar min yoga morgon och kväll som inte blivit av nu när föräldrarna är på besök och märker redan av att jag varit utan lite stel här och var . Ha en fortsatt fin torsdag !

Lavendeldoft

Personlig utvecklig på egen hand? Går det? En påbörjad resa, förhoppningsvis till det bättre, andligt, psykiskt och fysiskt.

RSS 2.0